Naša ponudba

Rokomet, nogomet in košarka
Športni park Pale, v neposredni bližini Mladinskega hotela, ponuja v svoji bogati ponudbi tudi igrišče za košarko in rokomet, ki lahko služijo za bazične priprave na tekmovalno sezono, v Palah in na ostalih igriščih v Ajdovščini, Mladinski hotel znotraj Zavoda za šport Ajdovščina skrbi za velike športne objekte v Ajdovščini: veliko dvorana, mala dvorana, nogometno igrišče z umetno travo, zunanje večnamensko igrišče s podlago iz umetne mase, letno kopališče Police, notranji bazen, savne, plezalna stena ter otroško športno igrišče.

Fitnes
Sodelovanje s fitnes studii v Ajdovščini, ki spadajo med najsodobnejše fitnes centre v Sloveniji. Vadba na najsodobnejših napravah je gostom Mladinskega hotela Ajdovščina omogočena na trenažerjih, prostih utežeh ter kardio vadbi. Fitnes studii se nahajajo v prijetnem in sproščenem okolju, v klimatiziranih prostorih ter z zagotovljenimi parkirnimi mesti.

Jadralno padalstvo
Kovk je eno prvih in najbolj priljubljenih vzletišč za proste letalce v Sloveniji, pa tudi širom Evrope. Še zlasti je priljubljeno zmajarjem, ker je mogoče pripeljati zmaja skoraj na vzletni prostor, kar ni ravno običajno. Vzletišče Kovk se nahaja na robu planote Gora nad Vipavsko dolino na višini 860 m. Možnosti za goste hotela sta Poleti v tandemu (Adrenalinsko doživetje v zraku, nad Vipavsko dolino) ter Jadralno padalski treking (dvodnevno letenje z jadralnim padali dvojčki po Julijcih pod vodstvom vrhunskih pilotov za dve osebi).

Plezanje
Alpinistična sekcija, Planinskega društva Ajdovščina, združuje ljubitelje vseh vrst plezanja in alpinizma. Cilj je varno osvajanje nekoristnega sveta. Za goste hotela, ki bi radi plezali v skali, turno smučali ali pa želeli izpopolniti svoje gorniško znanje.

Jamarstvo
Jamarstvo je dejavnost, ki združuje šport in željo po raziskovanju nekaj novega, vznemirljivega. Prav zato je jamarstvo zelo dinamična dejavnost, ki bi bila zanimiva tako za mlade goste Mladinskega hotela kot za malo starejše.

Športni ribolov
Vodovje občine Ajdovščina ponuja gostom Mladinskega hotela bogato izbiro lokacij, kjer se lahko izvaja športni ribolov.

Tenis
Športni park Pale, v neposredni bližini Mladinskega hotela, ponuja v svoji bogati ponudbi tudi pravi dve teniški igrišči. Možnost igranja tenisa tudi v večernih urah, saj so igrišča razsvetljena.

Skate park Pale
Športni park Pale, v neposredni bližini Mladinskega hotela, ponuja v svoji bogati ponudbi tudi pravi poligon za rolkanje – skate park. Primeren je tudi za tiste na rolerjih.

Balinanje
Športni park Pale, v neposredni bližini Mladinskega hotela, ponuja v svoji bogati ponudbi tudi pokrito balinišče v Športnem parku Pale – po dogovoru ter ostala balinišča v Ajdovščini in bližnji okolici. (prenesejo se že obstoječe fotografije)

(pod Šport in rekreacija sem že poslala ponudbo Jani Pelhan in Winestronaut), ter 

Priprave športnih klubov

Za bazične priprave športnih klubov na novo tekmovalno sezono smo pripravili ponudbo, ki vključuje prenočišče, prehrano športnikov in uporabo športnih objektov. Mladinski hotel Ajdovščina športnim klubom nudi dodatne ugodnosti in popuste.